Az új vezetőség hálásan köszöni a leköszönt vezetőségi tagok munkáját, és továbbra is szívesen veszi támogatásukat, tanácsaikat.

Értesítjük a tisztelt Tagságot, hogy a Közgyűlés döntése alapján 2016. december 16-idátummal megtörtént az IPA új vezetőségének bejegyzése.

Az új vezetőség tagjai:

• Dr. Tenk Miklósné dr. Zsebe Andrea
  • Dr. Rony Schenker
  • Dr. Melanie Brown
  • Nádasi Zsófia
  • Földesi Renáta
  • Daróczy Eszter
  • Feketéné dr. Szabó Éva

A vezetőség igyekszik áttekinteni a rendelkezésre álló dokumentumokat, és minél hamarabb közgyűlést szeretne összehívni.

A közgyűlés tervezett időpontja 2017. november 30.

Feketéné dr. Szabó Éva

A Konduktív Nevelési Rendszer Nemzetközi Pető András Társasága
Módosított Alapszabálya

Alapszabály (PDF)

A Nemzetközi Pető Társaságot a Pető Intézet vezető oktatói, konduktorai, a hazai és nemzetközi konduktív nevelés szakemberei 1991-ben alapították budapesti székhellyel, azzal a céllal, hogy a konduktív pedagógia elmélete, gyakorlata és kutatása számára tudományos fórumot hozzanak létre, a szakemberek közötti kapcsolattartás, információcsere, konferenciák szervezése és a konduktív nevelés tudományos standardjainak továbbfejlesztése érdekében.

Elnök:

• Feketéné dr. Szabó Éva

Vezetőség:

• Dr. Tenk Miklósné dr. Zsebe Andrea
  • Dr. Rony Schenker
  • Dr. Melanie Brown
  • Nádasi Zsófia
  • Földesi Renáta
  • Daróczy Eszter
Bankszámlaszám:
  • 10200940-21520125-00000000
  • Kereskedelmi és Hitelbank 1051 Budapest, Vigadó tér 1.

Honlap:

A Hári Mária Pályázati Rendszer:

A pályázaton való részvétel a konduktív nevelés elméleti és/vagy gyakorlati, módszertani eljárásait, kutatási eredményeit bemutató eredeti alkotással történhet, amelyet a szer-ző(k) minden év május 15-én nyújtanak be.

Pályázni lehet saját munkán alapuló, magyar nyelvű, szóközzel együtt és irodalom jegyzék nélkül 28-30 000 karaktert tartalmazó, irodalomjegyzékkel felszerelt dolgozattal.
Alkalmas lehet a pályázatra valamely – adott esetben ettől eltérő méretű - rangos hazai vagy külföldi folyóirat által elfogadott, a tárgyévben megjelenő dolgozat is, valamint olyan szakdolgozat részlet vagy fejezet, ami az empirikus munkát foglalja össze.
Referátummal vagy túl sok idézetet tartalmazó írással pályázni nem lehet.

További információk (PDF)

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values