A 9.. Konduktív Nevelési Világkongresszus (9th World Congress on Conductive Education) 2016 decemberében kerül megrendezésre Budapesten

A Nemzetközi Pető Társaság ezen a kongresszuson tisztújító vezetőségi ülést és teljes ülést tart. Az előzőekhez hasonlóan a kongresszus folyamán történik meg a végső döntés a következő, a 10. Világkongresszus rendezésének jogáról.

A Nemzetközi Pető Társaság elnöksége ezúton hirdeti meg a 10. Konduktív Nevelési Világkongresszus (10th World Congress on Conductive Education) szervezésének pályázati lehetőségét.

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó minden fontosabb adatát valamint a lehetséges partnerszervezet adatait.

Kívánatos, hogy a pályázó

1. biztosítsa, hogy a 10. Konduktív Nevelési Világkongresszus (10.th World Congress on Conductive Education) az előzőt mintegy 4 évvel kövesse (approximatíve 2020-ban);
  2. közelebbi időpont meghatározásakor a nemzeti és nemzetközi, valamint a fontosabb vallási szokásokat és ünnepeket; a társszakmák éves konferenciáit vegye figyelembe ezzel is szélesítve a konferencia közönségét.
  3. a hely megjelölésekor alternatívákat, az utazástechnikailag is könnyű megközelítést válassza;
  4. biztosítsa a megközelíthetőséget és a munkavégzés lehetőségét minden résztvevő számára (beleértve a segédeszközt használókat is) és
  5. a szálláslehetőségek széles skáláját;
  6. mutasson fel elfogadható szervezeti és financiális garanciákat;
  7. tegye vonzóvá a kísérő eseményeket;
  8. vonja be a stratégiai megbeszélésekbe és a szervező bizottságokba a Nemzetközi Pető András Társaság vezetőségét valamint az előző konferencia szervezőit
  9. legyen képes együttműködni a Nemzetközi Pető Társasággal.

Kívánatos, hogy a 10.. Konduktív Nevelési Világkongresszus

• nagyszámú közönséget vonzzon;
  • fiatal szakemberek és hallgatók is részt vegyenek rajta;
  • az összefoglalók mellett arányosan több kultúrát felölelő konduktív pedagógiai tanulmányokat és saját kutatásokat is felvonultasson;
  • összefoglalók keretében hasonló tapasztalatokat és eredményismertetéseket gyűjtsön össze és mutasson be.

A szervezők munkáját a NPT a következőkkel tudja támogatni:

• A lehetséges érdeklődők címlistája
  • A plenáris előadók meghívására vonatkozó tanácsadás
  • A témák kijelölése
  • A tudományos program kialakítása
  • Személyes konzultáció szervezése a konduktív nevelés szakértőivel
  • A konferencia hivatalos programjától független különleges szakmai kérések teljesítése

Szívesen állunk az érdeklődők rendelkezésére bármilyen további tájékoztatással.

A pályázatok leadásának határideje 2016.október 30.

A pályázatokat 2 nyomtatott példányban és elektronikus formában postán kérjük elküldeni Földiné Németh Gabriella címére (H-1025 Budapest, Kútvölgyi út 6.) valamint elektronikus változatban is Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.">foldinéEz az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. címre

A nyertes pályázat a 9. Konduktív Nevelési Világkongresszuson tartandó közgyűlésen kerül kihirdetésre. az eredmény pedig indoklással ebben az időben a honlapra is felkerül .

Kozma Gyuláné
Nemzetközi Pető András Társaság elnöke   helyett és nevében
Horváth Dezsőné dr. ügyvezető

pdf-icon