V. nemzetközi rajz- és festménypályázat

A Pető András Főiskola és a Nemzetközi Pető Társaság meghirdeti V. nemzetközi rajz- és festménypályázatát a konduktív nevelésben részesült
gyermekek és fiatalok számára

A pályázat témakörei:

1. A KONDUKTÍV NEVELÉS JELKÉPEI
  2. TERMÉSZET, ÉVSZAKOK
  3. CSALÁDOM, BARÁTAIM
  4. SZABADON VÁLASZTOTT

A pályázat elbírálása 3 korcsoportban külön-külön történik,

• 8 éves korig,
  • 8-12 évesek,
  • 12- 18 éves fiatalok

Pályázati feltételek, tudnivalók: A pályázaton A3-as és A4-es méretű rajzokkal, festményekkel lehet részt venni.
Kérjük, hogy a letöltött és kitöltött pályázati űrlapot ragasszák fel a képek hátoldalára, vagy az azon szereplő adatokat tüntessék fel. A pályázó beleegyezését adja, hogy az általa beküldött alkotás a pályázatot kiírók tulajdonába kerül, melyet hazai és nemzetközi kiállításokon, fórumokon bemutathatnak.
Pályázat ingyenes, pályázati dokumentumok szabadon fénymásolhatók.
A nyerteseket nemzetközi bírálóbizottság választja ki.

A pályázatról további információ kérhető:

Díjak: értékes rajz és íróeszközök, művészeti képességet fejlesztő eszközök, játékok, belépőjegyek, értékes könyvek, műsoros CD, illetve támogatók által felajánlott díjak

Beküldési határidő: 2016.  március 30.

Beküldési cím: Pető András Főiskola, Hári Mária Könyvtár és Regionális Forrásközpont

Pályázatok elbírálása: 2016. június 30.

A nyertesek listája megtekinthető lesz 2016. szeptember 30-tól a
Pető András Főiskola honlapján: www.peto.hu
Nemzetközi Pető Társaság honlapján www.petoassociation.hu
Konduktív nevelés 9. Világkonferencia honlapján

A nyerteseket külön írásban is értesítik a szervezők.
A fenti honlapokon megtalálható linkeken -a bíráló bizottság javaslata alapján- a beérkezett művekből közönség díjak is kiosztására kerülnek. Az ezzel kapcsolatos információk elérhetőek lesznek 2016. szeptembertől a honlapokon.
A nyeremények ünnepélyes kihirdetésére, átadására a Konduktív nevelés 9. Világkonferenciáján Budapesten kerül sor 2016  december 10 -13 között.
(A díjakat akadályoztatás esetén vagy előzetes írásbeli kérelemre postai úton küldjük el.)

A pályázatra beérkezett művek egy része az érdeklődők számára kiállításokon, az interneten és CD-n is megtekinthető lesz.

pdf-iconRajzpályázat 2016 (plakát)
pdf-icon